top of page
Annemiek Gassner
annemiek foto.png

Mijn naam is Annemiek Gassner, sinds maart 2018 werk ik als TRE provider in Naarden.  Nog steeds ben ik onder de indruk van de effecten die TRE beoefenaars ervaren.  In mijn praktijk maar ook wereld wijd! De filmpjes op deze site nemen je mee naar verschillende plekken op de wereld.

Over de hele wereld doen we dezelfde oefeningen van David Bercelli. Moeilijk zijn ze niet.  En het fijne is dat je na enkele sessies met een provider het zelf thuis kunt gaan inzetten. Door de oefeningen zet je je lichaamseigen proces in werking. Puur fysiologisch.Je hoeft niet te praten, je hoeft niet terug te gaan naar het traumatische moment. Je lichaam laat zelf de onnodige ballast los. 

 

In mijn werk als stress counsellor  werk ik juist heel cognitief. Ik ga met mijn client op zoek waar de stressor vandaan komt en wat er nodig is om te kunnen dealen met de situatie. Maar wat als je brein het begrijpt maar de stress blijft voelbaar in je lichaam? 

 

In 2001 startte ik mijn eigen praktijk als Bevallingscoach/stresscounsellor. Ik begeleid vrouwen en hun partner voor, tijdens en na de bevalling. Toen ik hoorde over TRE wist ik : "dit is nodig na een traumatische ervaring".  Dit is nodig om het trauma te verwerken en weer rust te ervaren in het lichaam. Vrij snel  daarna startte ik de opleiding tot TRE provider  in Amsterdam bij Daan Timmer.


Maar .......TRE is voor iedereen!  Helpend bij verschillende klachten, bij herstel na een operatie, bij stress en trauma maar ook na een intensieve sportavond kan TRE je spieren de ontspanning geven die nodig is om pijn te voorkomen.

 

Daarom de site www.stressontladen.nl.  Iedereen is bij mij welkom voor een 1 op 1 sessie of voor een workshop in een groep van maximaal 6 personen.

 

Bel of mail me! Ik beantwoord je vragen graag.

Annemiek

bottom of page